Article on Dr. Kohen and AAWO on ‘Gazeta Shqiptare’ – April 12, 2010

Standard

From Admirina Peci

‘Anna Kohen, gruaja nga Vlora me origjinë hebreje, është prej kohësh në krye të iniciativave për të ndihmuar shqiptarët kudo që ndodhen. Puna e saj ka pasur një impakt të ndjeshëm gjatë luftës së Kosovës, por edhe në ngjarjet aktuale të shqiptarëve si tragjedia e Gërdecit, por dhe përmbytjet në Shkodër. Anna Kohen rrëfen në këtë intervistë jetën e saj dhe punën e palodhur në krye të organizatës “Motrat Qiriazi” në SHBA…’

PDF: Article on Dr Kohen and AAWO on ‘Gazeta Shqiptare’